1. U kunt LegitScript gebruiken om zowel online als niet-Amerikaanse online apotheken te verifiëren

LegitScript is een onafhankelijke verificatie- en bewakingsservice voor online apotheken. Ze catalogiseren waarschuwingen van meer dan 100 overheidsinstanties en zijn een vertrouwde bron bij het controleren van de legitimiteit van een online apotheek.

2. De meeste legitieme online apotheken hebben een .pharmacy-domein

De National Association of Boards of Pharmacy heeft in 2015 het dot-apotheek (.Pharmacy) -domeinprogramma opgezet om de betrouwbaarheid van online apotheken te waarborgen. Houd er rekening mee dat alleen omdat een site .com heeft, dit niet betekent dat ze ook geen .pharmacy-domein hebben. U kunt bijvoorbeeld naar honeybeehealth.com gaan door ook honeybeehealth.pharmacy in te voeren.

3. Online kortingsaanbieders zijn GEEN online apotheken

 
Spaarprogramma’s op recept kunnen een nuttige oplossing zijn om uw geneesmiddelenprijzen te verlagen, maar houd er rekening mee dat het geen echte apotheken zijn. In de meeste gevallen moet u nog steeds een coupon afdrukken en deze gebruiken om bij een plaatselijke apotheek te kopen.

4. U kunt ook lokale staatswebsites gebruiken om een ​​licentie te verifiëren

Nog steeds niet overtuigd dat de online apotheek echt is? Ga een beetje zoeken om te zien waar ze hun hoofdkantoor hebben en gebruik vervolgens de website van het lokale bestuur om te controleren of een licentie een goede reputatie heeft.

5. Online apotheken in de VS verkopen ALLEEN medicijnen die door de FDA zijn goedgekeurd

Dus als u overweegt om online naar uw medicijnen te winkelen, maak u geen zorgen. Doe wat controle en je hoeft nooit te vragen: “Ben je echt?”

Apotheek checker

Apotheek checker

Pharmacy Checker controleert de geloofsbrieven van Medications Canada om er zeker van te zijn dat aan alle belangrijke veiligheidscriteria is voldaan. Veiligheidscriteria zijn onder meer het hebben van een apotheekvergunning, het voorschrijven van een recept voor alle voorgeschreven medicijnen, het niet verzenden van gecontroleerde medicijnen, het handhaven van een strikt privacybeleid, het waarborgen van alle financiële en persoonlijke informatie is veilig en het verstrekken van contactgegevens voor patiënten.

Topkwaliteit en veilig

een premium access provider voor medicatie op recept, gericht op welzijn van cliënten en ethische farmaceutische praktijken. We zijn toegewijd aan het ondersteunen van betere gezondheidsresultaten voor individuen door betaalbare medicijnprijzen te bieden waaraan apothekers met een vergunning voldoen.