Wat zijn de beste online apps voor het bestellen van medicijnen vandaag? Hier is een blik op enkele van de meer populaire keuzes.

Practo

Practo is een vertrouwde naam op het gebied van het boeken van doktersafspraken en beoordelingen. Onlangs lanceerde het bedrijf zijn online geneeskunde-app in 100 steden in India, zoals Delhi, Mumbai, Bengaluru, Gurgaon, Chennai, Ahmedabad, Pune en Lucknow.

U kunt met de app meer dan 40.000 medicijnen bestellen. Practo heeft contact met lokale drogisterijen en apotheken die hen helpen om voorgeschreven medicijnen op tijd bij u thuis te leveren.

lokale drogisterijen
Met de app kunt u uw recept uploaden met behulp van de telefooncamera en vervolgens kunt u de medicijnen gemakkelijk bijvullen. Het systeem onthoudt ook uw eerdere bestellingen en maakt ze klaar wanneer u ze nodig hebt.

1 mg

Met de 1mg-app kunt u medicijnen online kopen en hebt u ook toegang tot gerelateerde informatie over uw voorgeschreven medicijnen. U kunt via de app weten wat de dosering, bijwerkingen en andere details over uw medicijnen zijn.
Het bedrijf heeft partnerschappen opgezet met lokale apotheken die zorgen voor de behoeften van de klant. U kunt medicijnen bestellen met deze online medicijnen-app in steden zoals Chennai, Delhi, Lucknow, Agra, Hyderabad, Bhopal, Indore en Bangalore.
Het beste deel van de app is dat je de namen van medicijnen kunt invoeren en goedkopere alternatieven kunt krijgen met dezelfde verbinding. De app biedt ook gezondheidstips van vooraanstaande artsen op basis van de medicijnen die u bestelt.

NetMeds

NetMeds

De NetMeds-app voor het bestellen van medicijnen wordt beheerd door Dadha Company die sinds 1914 in India actief is. Met de online apotheek kunt u overal ter wereld bestellen, terwijl leveringen alleen op locaties in India worden gedaan.
U kunt uw recept uploaden en uw bestelling plaatsen in minuten met behulp van de app. Een korting van 15% is van toepassing op alle soorten medicijnen en de leveringen gebeuren binnen 2 tot 3 dagen. Betalingen kunnen worden gedaan via bankpassen en creditcards.

BookMeds

Met de BookMeds-app kunt u producten van verschillende categorieën kopen, zoals medicijnen, chirurgische producten, orthopedische zorg, moeder- en babyverzorging, ziekenhuisapparatuur, medische gadgets, eiwitsupplementen, fitnessproducten en meer.
De dienst is operationeel via 600 pincodes in India, waaronder plaatsen als Delhi, Hyderabad, Bhopal, Lucknow, Kolkata, Patna, Indore en andere regio’s. U kunt uw recept uploaden en medicijnen thuis laten bezorgen.
U kunt gratis contant betalen bij aflevering en uw medicijnen binnen 4 uur na bestelling krijgen. De online app voor het bestellen van medicijnen is beschikbaar in zowel Android als iOS.