Playtex, Similac, PediaSure en meer. Je weet dat de vormende jaren van baby’s de juiste hoeveelheid dagelijkse voedingsstoffen nodig hebben om hen te helpen op hun best te groeien en zich te ontwikkelen. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment babyvoeding en voedingsdranken voor baby’s, baby’s en peuters. Bovendien helpt ons assortiment betaalbare babyflessen, tepels en borstvoedingsproducten uw budget op peil te houden en bieden we de beste kinderverzorgingsproducten voor uw baby. Verzamel essentiële babyverzorgings- en voedingsbenodigdheden bij The Online Drugstore en ontvang gratis verzending.

Onze selectie babyvoeding bevat voedingsstofrijke babyvoeding van Similac en Enfamil. Babyvoeding met DHA en AA, twee nuttige componenten in natuurlijke moedermelk, waaronder Enfamil Premium LIPIL Formula, helpt bij de ontwikkeling van het visuele en centrale zenuwstelsel. Gespecialiseerde formules, zoals Similac Sensitive, helpen baby’s die gevoelig zijn voor pluis en gas met een zachtere spijsvertering; plus Nutramigen LIPIL Baby Formula, een hypoallergene babyvoeding gemaakt voor baby’s die allergisch zijn voor koemelk, zorgt ervoor dat uw kleintje alle benodigde voedingsstoffen binnen krijgt zonder irriterende bijwerkingen.

gratis verzending.

Bekijk onze selectie EvenFlo en Playtex babyflessen, tepels en meer voor veilig en hygiënisch voeren. We bieden een handig drie-pack EvenFlo Clear-flessen die worden geleverd met een tepel, dop en ring. Deze onbreekbare, kookbare babyflessen bevatten 8 gram vloeistof en hebben felgekleurde doppen om de voedertijd leuk te maken. Playtex-trainingsbekers zijn een geweldige manier om uw peuter te leren zelfstandig te drinken, met speelse ontwerpen, morsbestendige doppen en gemakkelijk te drinken rietjes op elke peuterzipper. Maak de eerste jaren van het leven van uw baby gemakkelijker en leuker door hier te winkelen voor de beste kinderverzorgingsproducten.

Keuze van medicatie

Selecteer een medicijn in onze lijst of zoek het op de site. Als u de exacte naam van een medicijn niet weet, gaat u naar de pagina van de behandeling en selecteert u een medicijn. Lees meer over farmacologische eigenschappen van medicijnen en de dosering op de site, in een beschrijving van elk product.

 
Zodra u een vereist medicijn hebt geselecteerd, is het noodzakelijk om een ​​dosis en de grootte van de verpakking te kiezen. U kunt een onbeperkt aantal van een product kopen in overeenstemming met uw behoeften. Sommige medicijnen hebben originele en generieke versies. Ze hebben hetzelfde actieve ingrediënt, maar een prijs verschilt. U kunt een medicijn selecteren dat het beste voor u werkt.

Bestellen

U kunt bestellen na het selecteren van de grootte van het pakket. Als u geen recept heeft, moet u een formulier invullen alsof u een arts bezoekt. Voer uw persoonlijke gegevens, gegevens over ziekte en symptomen in. Volgens dit formulier geven onze experts u een recept en sturen het u toe in uw pakket. Als u een recept heeft, voegt u dit gewoon bij de bestelling.
Bestellen is eenvoudig: u wordt aangeboden om een ​​manier van levering te selecteren en uw bestelling te betalen met een bankkaart. U ontvangt dan een bevestiging per e-mail.